• Klubbområde:
  • Genre:

Vilkår for abonnement og tjenester som tilbys i Digiklubben.com

Sist oppdatert 14.10.2023

  1. HVA VILKÅRENE GJELDER

Digiklubben.com med tilhørende abonnement og tjenester, eies i sin helhet av Wedigit AS, organisasjonsnummer 930 119 237, Kammegaten 5, 3110 Tønsberg. Disse vilkårene gjelder for ditt kundeforhold til Wedigit ved bruk av Wedigit sine digitale tjenester under Digiklubben.com. Ved å ta i bruk Digiklubben sine tjenester, legger vi til grunn at du har lest, forstått og godtatt brukervilkårene og personvernerklæringen vår, og at du er over 13 år.

  1. OM TJENESTENE

Wedigit AS har til hensikt å akselerere digital inkludering i Norge, redusere omfanget av digitalt utenforskap, og tilbyr alle som ønsker, en arena for kontinuerlig styrking og vedlikehold av digital kunnskap og ferdigheter, gjennom Digiklubben.com. Digiklubben.com tilbyr generelle digitale grunnkurs, kurs i mestring av digitale enheter, mestring av digitale offentlige og andre hverdagsnyttige tjenester, samt medlemskap for kontinuerlig digital oppdatering og personlig hjelp. Videre omtalt som Tjenester. Alle Tjenestene krever at du oppretter en brukerkonto i Digiklubben, med abonnement av ulik varighet, avhengig av Tjeneste.

  1. BRUK AV TJENESTENE

3.1 Tillatt bruk

Tjenestene gjelder privat bruk og kan kun deles med personer i samme husstand som deg. Du må ikke dele passord til din brukerkonto med andre, eller videreselge eller bruke Tjenestene kommersielt. Ved mistanke om misbruk eller brudd på disse vilkårene, kan Wedigit AS midlertidig sperre kontoen din. Det er ulovlig og straffbart å skaffe seg uautorisert tilgang til Tjenestene (hacking), å kopiere innhold for annet enn privat bruk, samt å legge ut innhold fra Tjenestene på Internett og i sosiale medier uten tillatelse.

3.3 Ingen geografisk begrensning

Digiklubben.com kan brukes fritt, uavhengig av hvilket land du bor eller oppholder deg i.

  1. WEDIGIT AS SITT ANSVAR FOR TJENESTENE

4.1 Feil på Tjenestene

Wedigit er ansvarlig for innholdet i Tjenestene og for at de fungerer. Du er selv ansvarlig for internettforbindelsen og utstyret du bruker med Tjenesten. Noen av Tjenestene krever god internettforbindelse for å fungere. Oppdager du feil på Tjenestene eller mistenker at noen misbruker brukerkontoen din, er det fint om du informerer oss om dette via vår brukerstøtte og medlemservice, som du finner her: Kontakt medlemservice. Er det langvarige feil ved en Tjeneste som gjør at du ikke kan bruke den, kan du ha krav på refusjon eller gratis tilgang til Tjenesten med varighet som samsvarer med tiden Tjenesten ikke har vært tilgjengelig.

  1. REGISTRERING AV BRUKERKONTO

For å bruke Digiklubben.com må du registrere en brukerkonto med kontaktinformasjon. Vi vil også spørre deg om dine preferanser, for å kunne gi deg en best mulig Tjeneste. Brukerkontoen er felles for alle Tjenester i Digiklubben. Ved registrering av brukerkonto på Digiklubben.com, vil du kunne være innlogget på flere digitale enheter, og Tjenester samtidig, så lenge bruken er i henhold til tillatt bruk i pkt. 3. Brukerkontoen vil bli slettet dersom du ikke har vært logget inn de siste 12 månedene. Du vil motta varsel i rimelig tid før sletting. Du kan også be om at brukerkontoen slettes.

  1. BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Wedigit AS er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger i Digiklubben.com. For å utvikle Tjenestene og gi deg mest mulig relevant innhold, anbefalinger og veiledninger, vil vi samle inn informasjon om hvordan du bruker Tjenestene. Du kan lese mer om hvilke opplysninger vi samler inn og hvordan vi behandler disse i vår personvernerklæring, https://digiklubben.com/personvern/ . Du kan enkelt redigere og endre din personlige profil og personopplysninger under Min profil, https://digiklubben.com/se-eller-rediger-din-profil/.

  1. BETALTE TJENESTER

7.1 Abonnement

Digiklubben.com tilbyr forskjellige typer abonnement og betalingsmetoder. Se ditt abonnement og profil fra Din side, https://digiklubben.com/din-profil/, for informasjon om abonnement for medlemskap, kurs og annen hjelp og veiledning, inkludert forfallsdator, priser og alternative betalingsmåter. Tilgang til Tjenester forutsetter at du registrerer gyldig betalingsinformasjon. Medlems-abonnement løper fra det tidspunkt du registrerer deg første gang og fornyes løpende frem til du sier opp. Det samme gjelder ved oppgradering og nedgradering av abonnement. Oppgraderer du midt mellom to betalinger, vil vi kunne fakturere denne perioden forholdsmessig på neste faktura.

7.2 Betaling

Betalingen trekkes forskuddsvis for alle typer abonnement. Det er ditt ansvar å sørge for at du kan betale abonnementet ved fornyelse, og at betalingsmetoden er gyldig og har dekning. Abonnementet nedgraderes dersom betaling ikke skjer i løpet av 30 dager etter fornyelsesdato, og vi vil kunne kreve betalt for de dagene du har hatt tilgang til tjenesten. Det vil gjøres nye forsøk på å gjennomføre betaling til betaling skjer. Vi vil også kunne kreve forsinkelsesrente og -gebyrer.

  1. ANGRERETT

Ved kjøp av Tjenester fra Digiklubben.com, har du ordinær angrerett i tråd med Angrerettloven. Det vil si at du kan gå fra avtalen innen 14 dager etter kjøpet, eller fra det tidspunkt vi informerte deg om angreretten. Har du uttrykkelig bedt om tilgang før fristen løper ut, og senere bruker angreretten, kan vi likevel kreve betalt for den perioden du har brukt tjenesten (se angrerettloven § 21, 3). Ved kjøp av kurs-abonnement og veiledningstjenester, f eks. tilgang til et kursprogram som går over 1-3 måneder, eller pakketilbud for personlig hjelp og veiledning, gjelder ikke angreretten etter at tjenesten er levert (se angrerettloven § 22, c). Ved kjøp av kurs-abonnement og pakketilbud for personlig hjelp og veiledning, anses Tjenesten som levert når kurset eller hjelp- og veiledningstjenesten er påbegynt. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten din, vennligst ta kontakt med vår Brukerstøtte og Medlem-service, https://digiklubben.com/brukerstotte/.

  1. ENDRINGER OG OPPDATERINGER

9.1 Endringer av innhold og vilkår

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre Tjenestene. Hvis vi gjør endringer av betydning for deg, vil du informeres og bli bedt om å akseptere de nye vilkårene ved pålogging. Ved vesentlige endringer har du rett til å si opp avtalen eller nedgradere ditt abonnement.

9.2 Endringer i pris

Ved prisøkning utover vanlig prisstigning eller nye avgifter, gir vi deg varsel minst en måned i forveien.

  1. OPPSIGELSE

10.1 Oppsigelsesrett for deg

Du kan si opp ditt abonnement hos Digiklubben.com når du ønsker. Se ditt abonnement og profil fra Din side, https://digiklubben.com/din-profil/. Oppsigelsen vil gjelde fra utløpet av perioden du har forhåndsbetalt.Dette gjelder også ved kjøp av abonnement via en partner av Wedigit AS, som for eksempel en forening eller forbund. Dersom du har kjøpt abonnement med fast avtaletid (bindingstid) og sier opp et abonnement før bindingstiden er utløpt, eller vi sier opp avtalen på grunn av manglende betaling, kan vi kreve et oppsigelsesgebyr avhengig av hvor mye av avtaletiden som gjenstår.

10.2 Oppsigelsesrett for Wedigit AS

Wedigit AS kan stenge eller si opp ditt abonnement dersom du ikke overholder vilkårene som fremkommer her.

  1. KONTAKT

11.1 Kommunikasjon

Wedigit AS eller Digiklubben.com vil kunne sende deg informasjon om Tjenestene via e-post, SMS og i andre digitale kanaler.

11.2 Brukerstøtte og medlemservice

Dersom du har spørsmål om Tjenestene eller ditt abonnement, kan du benytte kontaktskjema på våre sider for brukerstøtte og medlemservice, eller sende epost til [email protected].

Vi håper du trives i Digiklubben!

Gå til toppen